Termes, Condicions de venda i Protocol de seguretat COVID

Termes i Condicions de Venda. Acceptació de la Declaració de conformitat del Protocol de Seguretat COVID-19

 

Identificació del venedor:

Segons la Llei Espanyola 34/2002, l’informem que el present Lloc Web pertany a Antoni Beltran Carbó – Identitat Extra Virgin Olive Oil, amb D.N.I. 47621706E, adreça al C/ Santa Anna, 21, 43596 Horta de Sant Joan, (Tarragona) i amb les següents dades de contacte: +34 620598182 / info@identitatoliveoil.com

Formes de pagament:

El present Lloc Web estableix els següents mètodes de pagament: targeta de crèdit i Paypal, sense cobrar un recàrrec addicional.

Terminis i entrega:

El termini màxim d’entrega dels olis és d’un mes. Si aquest termini no es pot complir, es notificarà al comprador i aquest decidirà si segueix endavant amb l’operació o si desisteix, i això no ha de suposar un cost addicional.

Desistiment:

L’oli com a tal no està cobert per dret a desistiment al ser un aliment.

Si per qualsevol eventualitat el comprador rebés el producte en mal estat o no fos el producte que ha sol·licitat, té un termini de set dies per cursar la reclamació. Per la reclamació el comprador ha d’enviar una foto de la mercaderia rebuda per poder justificar la reclamació. Per efectuar la devolució, els envasos han d’estar en perfectes condicions, conservar el precinte de garantia original i els envasos originals. En cas de devolució del producte, el comprador correrà a càrrec amb les despeses d’enviament del producte defectuós. Si el producte ha estat enviat per error, els ports d’enviament i recollida correran a càrrec d’Antoni Beltran Carbó – Identitat Extra Virgin Olive Oil.

Pel cas de les experiències, es poden cancel·lar fins 48 hores abans de la realització de les mateixes. Passat aquest temps les activitats no es podran anul·lar i el consumidor no tindrà dret a reemborsament de l’import abonat.

Per Apadrinar una Olivera, el comprador té 14 dies a partir de la data de compra per desistir de la subscripció sense haver de justificar el motiu i l’import serà retornat dins dels 14 dies següents al desistiment.

Garantia:

La responsabilitat d’Antoni Beltran Carbó – Identitat Extra Virgin Olive Oil no excedirà, en cap cas, el valor del producte defectuós. Les conseqüències derivades de cops, manipulació o transport estan excloses de la cobertura de la garantia.

Avisos

Tots els avisos han d’enviar-se mitjançant les dades de contacte d’aquest Lloc Web. La notificació es considerarà rebuda correctament 24 hores després de que s’enviï correu electrònic o 7 dies després de la data d’enviament de qualsevol carta.

Normativa

Aquests termes es regeixen per la llei espanyola. Qualsevol compra realitzada en aquest Lloc Web i qualsevol disputa o reclamació que sorgeixi en relació a aquesta es regirà per la llei espanyola.

Acceptació de la Declaració de conformitat del Protocol de Seguretat COVID-19

Normes durant la visita:

  • Aforament màxim: 10 persones.
  • Ús de màscara si no es pot complir la distància de seguretat de 2 metres. Si no en portes, te l’oferim a preu de cost.
  • Portar la roba i les mans netes. Tot i això, teniu disponible hidroalcohol i sabó de mans per utilitzar durant la visita.
  • Utilitza la paperera especial pel material d’ús personal usat.

Recomanacions:

  • Fes la reserva i pagament on-line.
  • Utilitza preferentment la targeta de crèdit o Bizum pel pagament in-situ.
  • Utilitza el vehicle propi pels desplaçaments a les finques.
  • No toquis superfícies, baranes, panys ni ampolles.
  • Cancel·la la visita en cas de tenir símptomes relacionats amb la COVID-19.

Política de cancel·lacions per COVID-19:

En cas d’haver de cancel·lar la visita per símptomes relacionats amb la COVID-19 es procedirà al reemborsament de les experiències no gaudides, preferentment mitjançant el mètode de pagament usat.