Com funciona l’apadrinament?

Per què apadrinar una olivera d'Identitat Extra Virgin Olive Oil?

  • Els tres pilars bàsics que conformen el projecte d’Identitat Extra Virgin Olive Oil són, per una banda, la cura i el respecte per les oliveres i el medi ambient, per això només fem servir tècniques mediambientalment sostenibles i reconegudes dintre de les directrius de l’agricultura ecològica; per altra banda el compromís de produir un oli d’oliva de la màxima qualitat i que tingui el màxim contingut d’elements beneficiosos per a la salut, per aquest motiu al 2016 vàrem construir el nostre molí propi per a poder tenir la màxima cura sobre la producció de l’oli i, finalment, donar a conèixer l’essència de les nostres finques d’oliveres a tothom que ho desitgi.
  • La millor manera per tal de fer partícips als nostres clients d’aquests tres pilars és donar-los l’opció d’apadrinar una de les nostres oliveres centenàries. D’aquesta manera el padrí/na té la informació actualitzada tant de les tasques programades que es realitzen a l’olivera (adob, poda, collita) com d’aquelles accidentals que demostren que l’oliverar és un ecosistema viu i en constant moviment (creixement de l’arbre, floració, aixopluc d’altres espècies, nevades,…)

Quines oliveres es poden apadrinar i on estan ubicades?

  • Les oliveres que s’ofereixen per apadrinament són oliveres de la varietat Empeltre que tenen almenys cinc-cents anys (i algunes de mil·lenàries fins i tot!), situades en una finca que tenim en acord de custòdia a Horta de Sant Joan.
  • Estan en secà i en un entorn de marges de pedra seca que explica el tarannà i la manera de fer d’una gent vinculada al seu territori. Aquest territori és dur però d’una bellesa natural encisadora que va captivar fins i tot a Picasso i el va inspirar a l’hora de crear el cubisme.

Què inclou l'apadrinament?

  • El padrí/na, per només 142€, a part de la certificació i exclusivitat d’apadrinar durant 1 any l’olivera que més li agradi, podrà posar el nom a la seva olivera, estar informat de tot el què li passi, podrà visitar-la sempre que ho desitgi, participar a la trobada anual de padrins i padrines, formar part de comunitat d’Identitat Extra Virgin Olive Oil i tenir descomptes especials a l’hora de comprar oli a la nostra botiga virtual.
  • Al mes de gener també rebrà a casa seva una caixa amb 12 ampolles de 500mL d’oli recent obtingut al moment de la collita (Octubre-Desembre).
  • Els 142€ no inclouen el cost de l'enviament de l'oli. Veure tarifes al procés de pagament.

Quant dura l'apadrinament? Es pot renovar?

  • L’apadrinament té una vigència d’un any a partir de la data escollida i és renovable anualment, tot i que s’ha d’expressar de manera formal la continuïtat en l’apadrinament.
  • El padrí/na té l’opció preferent de seguir apadrinant la mateixa olivera o, si ho prefereix, canviar-la per una altra que estigui disponible.