Connexió Sensorial amb les Oliveres Centenàries, Presentació de “Les Dones que Abraçaven els Arbres” i Tast d’Olis

Connexió Sensorial amb les Oliveres Centenàries, Presentació de "Les Dones que Abraçaven els Arbres" i Tast d'Olis

When

19 de maig de 2024    
10:00 AM - 1:30 PM

Bookings

Bookings closed

Where

Molí d'oli d'Identitat Extra Virgin Olive Oil
Passeig Manel Pallarès, 21A, Horta de Sant Joan, 43596, Catalunya
Map Unavailable

El proper diumenge 19 de Maig realitzarem un taller de Connexió Sensorial amb les Oliveres Centenàries amb Natàlia Molina*. Viatjarem a través dels sentits, de la intuïció i de la connexió amb la terra i l’esperit de les oliveres, per tal de connectar amb la història de les generacions que van plantar i han treballat les oliveres durant centenars d’anys. A més, el tacte i l’olfacte ens ajudaran a descobrir les propietats de les oliveres i a tornar a connectar centre.

Tot seguit tindrem la presentació en exclusiva del nou llibre de David Martí**, Les Dones que Abraçaven els Arbres***, un cant a la llibertat, a l’amor i al poder sanador de la natura, així com un homenatge únic a les oliveres mil·lenàries i a les dones sàvies de les Terres de l’Ebre.

Finalment gaudirem d’un Tast d’olis amb els Olis d’Oliva Verge Extra Empeltre, Picual i Arbequina d’aquesta campanya, i visitarem les oliveres apadrinades.

Ens trobarem a les 10:00 al molí d’Identitat (Passeig Manel Pallarès, 21A) i d’allí anirem amb els cotxes propis a la Finca El Tossal, a 5′ d’Horta de Sant Joan.

 

AGENDA:

10:00h Trobada al molí d’Identitat
10:15h Benvinguda a la Finca El Tossal i esmorzar
10:45 – 12:15h Taller de Connexió Sensorial amb les Oliveres Centenàries
12:15 – 13:00h Presentació en exclusiva del nou llibre de David Martí: Les Dones que Abraçaven els Arbres
13:00 – 13:30h Tast d’olis i Visita a les oliveres apadrinades
13:30 – 13:30h Comiat

Informació pràctica: cal portar calçat i roba adequada pel temps que faci aquell dia, i llibreta i bolígraf per si es volen prendre notes. El llibre es pot comprar prèvia reserva, al preu de 19,50€.

 

* NATÀLIA MOLINA (@mujerjardinfloreciente) porta 30 anys com a terapeuta. Enfocada a compartir la seva experiència i el que li ha ajudat a sanar la seva vida per a aprendre a viure d’una manera fàcil i senzilla. Acompanya a les persones, sobretot a dones, a connectar amb la seva llum, ajudant-les a recordar els seus dons per tal de caminar en coherència amb qui són. Creadora de NatNat, Aromateràpia Vibracional i Viatges Aromàtics; creadora de La Vía del Cuerpo, Respira-Siente-Disfruta i facilitadora de Dansa Útera® – Espai entre dones, per a la Cura del Cos i de l’Ànima  – El Climateri com a camí d’autoconeixement.

** DAVID MARTÍ (@davidmartibooks) és humanista de formació, va treballar molts any com a professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb l’ús de les noves tecnologies per empreses, organismes públics i entitats sense ànim de lucre. Un bon dia va decidir canviar de vida i dedicar-se a l’escriptura. És autor de La (r)evolución interior, Les bruixes d’Arnes, La metgessa de Barcelona, El guerrer adormit, Les dones sàvies de la muntanya, El caçador de bruixes, Llegendes de bruixes i altres històries dels nostres boscos i Cómo superar el síndrome del impostor y el miedo a escribir. El 2018 va guanyar el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica, amb l’obra El pirata de cala Morisca. Del 2013 al 2021 va presentar i dirigir Club Dante, el programa de literatura de Ràdio 4 (Premi Nacional al Foment a la Lectura atorgat pel Ministeri d’Educació).  És fundador de l’Escola d’Escriptura de Catalunya.

*** LES DONES QUE ABRAÇAVEN ELS ARBRES: Barcelona, 1992. A la Sofia, una periodista que viu el seu millor moment durant la celebració dels Jocs Olímpics, la traïció de la persona que més s’estima li trastoca l’existència. Després de patir un greu accident, i empesa per la necessitat de trobar un nou sentit als seus dies, acabarà vivint una aventura prodigiosa en escriure un reportatge sobre els arbres més vells del món.
De la mà d’un vell professor de Botànica i un fotògraf de National Geographic, coneixerà l’autèntic valor de l’amistat, el coratge i l’amor veritable en un bell indret de Catalunya: les Terres de l’Ebre. Enmig de les oliveres del Montsià i dels arbres monumentals del massís dels Ports, allà on va inspirar-se el jove Picasso, descobrirà la història de les bruixes d’Ulldecona, una nissaga de dones sàvies hereves d’un gran secret.

 

 

 

Col·labora:

 

 

 

 

 

Bookings

Las reservas están cerradas para este evento.

Comments are closed.